YENİ DİJİTAL RÖNTGEN CİHAZI VE TIBBÎ CİHAZLARIN KURULUMU TAMAMLANDI.
14 Nisan 2022

Mucur Devlet Hastanesi’ne yeni röntgen cihazı alınarak hizmete açıldı. Yeni röntgen cihazıyla alâkalı olarak açıklamalarda bulunan Mucur Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fulya AFŞAR KAHYAOĞLU, “Hizmet kalitemizi artırmak için Hastanemizin cihaz parkını modernleştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda yeni kurulan röntgen cihazımız U kollu, çift detektörlü, tam dijital motorize, yerden statifli tüm hastane içi sisteme uyumlu bir cihazdır. Bu cihazla hastalarımıza daha az radyasyon vererek daha kaliteli bir görüntü vermektedir. 2021 yılı içerisinde aynı zamanda 6 hasta sedyesi, 1 transport ventilatör cihazı, 2 EKG cihazı , 2 aspiratör cihazı ,5 hastabaşı monitör, 2 adet defibrilatör, 4 ilâç arabası,5 tekerlekli sandalye, 5 serum askısı, 1 jinekolojik muayene masası, 1 diyaliz cihazı temin edilmiştir ve kullanıma başlanmıştır. Böylelikle hem hizmet kalitemizi arttırarak hem de hizmet alan hasta sayımızı arttırarak ilçemiz için gayret göstermekteyiz. Yeni cihazlarımızın temin sürecinde desteğini esirgemeyen başta İl Sağlık Müdürümüz Ali Bulut olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.