HASTANEMİZDE TIBBİ SEKRETERLER GÜNÜ KUTLANDI
29 Kasım 2023

HASTANEMİZDE TIBBİ SEKRETERLER GÜNÜ KUTLANDI
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Günü nedeniyle program düzenlendi.
Programa AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Başhekimiz Doç. Dr. Süleyman Ersoy, Başhekim Yardımcılarımız, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Başdoğan, Kalite ve Destek Müdürü Muammer Gül, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Hurşit Arısoy ve Müdür Yardımcıları ile hastanemizde görevli tıbbi sekreterler katıldı.
Programda konuşan Başhekimiz Doç. Dr. Süleyman Ersoy, bünyemizde görevli tıbbi sekreterin gününü kutlayarak, yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Kalite ve Destek Müdürü Muammer Gül ise “Sağlık kurumlarının vazgeçilmez unsurlarından biri olan tıbbi sekreterlerimize sağlık sistemimizi düzenli ve etkili kıldıkları için teşekkür ederim, gününüz kutlu olsun” dedi.
Konuşmalarının ardından programlara katılanlara çeşitli ikramlar yapıldı.

• DSC_0541.JPG